Persoonlijke ontwikkeling

In onze persoonlijke coaching ga je snel naar de kern en wordt er gekeken naar belemmerende overtuigingen, patronen en gedrag. Deze confronterende en inspirerende reis laat je boven jezelf uitstijgen.

Business ontwikkeling

Je kunt zakelijk niet excelleren als je geen krachtige unieke identiteit ontwikkelt. Daarvoor is het nodig dat je losbreekt van de geijkte methodes en de dertien in een dozijn technieken.

Wat klanten vinden

 • Toen ik me in 2017 aanmeldde voor de Business Communication Professional wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Het werd een traject van inzicht in mijn eigen gedrag en overtuigingen, met een persoonlijke groei en ontwikkeling als resultaat. Met name de vertrouwde en persoonlijke benadering die Bob en Trudy op een unieke wijze hanteren, onderscheid deze opleiding. Ik kan het dan ook aanbevelen aan iedereen die waarde wil toevoegen aan zijn of haar leven. Bob en Trudy, bedankt voor deze JOURNEY.

  Dries Van mierlo
  Dries Van mierlo Project Manager bij Conbit
 • Ik heb Trudy leren kennen tijdens de op opleiding Business Communication Professional, als trainer in alle situaties het beste naar boven wil halen voor elke deelnemer. Als ik aan Trudy als trainer denk dat komen de volgende woorden in me naar boven; vastberaden, scherp, expert en mensgericht. Dank voor de kennismaking en tot snel. Mocht iemand nog meer informatie willen hebben over de inhoud van de opleiding dan mag je me hiervoor altijd benaderen.

  Wouter in 't Groen
  Wouter in 't Groen Software Recruiter @Sioux,
 • Een Zeer professionele en super mooie opleiding, zoals Bob en Trudy dit doen! Sinds ik hiermee begonnen ben wil ik steeds meer leren. Ik kan het iedereen aanraden. Trudy en Bob, Bedankt!

  Rémon van Westenbrugge
  Rémon van Westenbrugge Contractmanager/projectleider

A taste of Commitment

Een dag waarbij je kennis kunt maken met de unieke trainingsmethodiek van Sirius Academy.

Neem contact op

Geef in waar je naar wilt zoeken en klik op Enter.