Authenticity is when you say and do things you absolutely believe

Incompany trainingen

Sirius Academy ondersteunt teams en organisaties in het maken van onderscheidende impact. We werken hierbij samen intensief aan alle aspecten die nodig zijn om een blijvende doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen. We kijken hierbij naar drie verschillende niveaus: individueel/persoonlijk, team en organisatie. Een doelgerichte, praktische aanpak die resultaat oplevert, is waar het om gaat. Hierbij is het belangrijk dat men oog heeft voor de unieke uitdagingen en bedrijfscultuur van een organisatie.

The secret of change is to focus your energy
not on fighting the old, but on building the new

Onze expertises

 • Kracht van Taal (invloedrijke communicatie)
 • Voluit Vitaal (gezondheid en welzijn)
 • Stressmanagement (burn-out, bore-out, overspanning)
 • Gedragspsychologie
 • Teamtrainingen (indoor/outdoor)
 • Natuurlijk leiderschap
 • Impactvol presenteren
 • Persoonlijke ontwikkeling (krachtige identiteit)
 • Management en invloedrijke strategieën (verandermanagement)
 • Conflicthantering
 • Mentor (individuele en groepspsychologie)
 • NLP/hNLP training (beïnvloedingspsychologie)
 • Trainingen in het buitenland

Waarom Sirius Academy?

Wij staan bekend om onze grote en blijvende resultaten. Dit doen wij door op een unieke wijze een intrinsieke motivatie te creëren. Door te onderzoeken en een beroep te doen op de interne motivatie van het individu gaan mensen excelleren. Dit komt ten goede aan zowel het resultaat, de productiviteit als het welzijn van de mens. Deze aanpak zorgt voor een bijzondere transformatie die ook een grote bijdrage heeft voor een bedrijfscultuur. Onze trainingen en opleidingen worden door de positieve impact dan ook niet voor niets vaak als life changing omschreven.

In onze visie is in een incompany training het organisatie-DNA het uitgangspunt. Wij ontwikkelen hierop dan ook een specifiek samengesteld trainings- en opleidingsprogramma. De Sirius Academy trainingen zijn modulair opgebouwd. Deze modules worden continu uitgebreid en aangepast aan de hedendaagse behoeften en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat incompany trainingen te verzorgen die naadloos aansluiten op jouw situatie, medewerkers en leerbehoeften.

Een incompany training/opleiding start met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek stellen wij graag in gezamenlijk overleg, op basis van de huidige en gewenste situatie, een plan van aanpak samen. De te ontwikkelen competenties van de medewerkers worden gedefinieerd en de daaruit voortvloeiende trainingsbehoefte, methode en frequentie worden in kaart gebracht. Naast een op maat gemaakte training, kunnen we een trainingstraject ook ondersteunen door middel van persoonlijke ontwikkelsessies en e-learning.

If you’re committed there is always a way
Ons commitment is om het beste in jezelf en je organisatie naar boven te halen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er een blijvende transformatie wordt gecreëerd. Ons motto is: we give our all, all the time. Wij zorgen er dan ook samen met jou voor dat het ingeslagen traject succesvol gaat zijn.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@siriusacademy.nl en wij plannen een vrijblijvende afspraak in.