You are one decision away from a life changing experience…

Opleidingen

De opleidingen en trainingen van Sirius Academy zijn een krachtige en persoonlijke ontdekkingsreis. Je leert je kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. We maken gebruik van een unieke combinatie van kennis, tools, vaardigheden en praktijkoefeningen . Deze koppelen we direct aan je persoonlijke ontwikkeltraject middels persoonlijke coaching. Op deze manier ga je jouw life changing journey creëren.

The only person you are destined to become, is the person you decide to be.

Insight Professional

Insight Professional is een persoonlijke ontdekkingsreis met veel praktijk en oefening, waarin je leert te communiceren vanuit wie je bent en wat je wilt bereiken. Je verkent onbetreden paden in je persoonlijkheid. Een goede communicatie is het halve werk. Het heeft veel meer effect als je ook in staat bent om jezelf en anderen te openen voor een andere zienswijze of meerdere mogelijkheden. Een dieper niveau van communicatie en psychologie, dat een positieve invloed heeft en doorwerkt in je persoonlijke en zakelijke leven.

Meer over Insight Professional

Influence Master

In de opleiding Influence Master komen wetenschap en de praktijk in ultieme vorm samen. De unieke tools op het gebied van invloedrijke communicatie, leiderschap en gedragspsychologie  leren je om op een krachtige manier positieve invloed uit te oefenen. Je gaat de verbanden zien tussen het onbewust en bewust denken. Hier wordt een krachtige “innerlijke” psychologie gecreëerd. Door gedragspsychologie en natuurlijk leiderschap ultieme vorm te combineren kun je blijvende impact maken. Je kunt hierdoor krachtig anticiperen en je creëert hierdoor een krachtige voorsprong.

Meer over Influence Master

Impact Mentor

Als impact mentor kun je met jouw organisatiekennis, levenswijsheid en een rugzak vol kennis en vaardigheden je collega’s optimaal ondersteunen. Je vaardigheden op het gebied van communicatie, psychologie en leiderschap maken dat je snel tot de kern komt. Je kunt mensen motiveren en inspireren, zodat zij in hun kracht komen te staan. Ook ben jij de persoon die de kracht en verschillen binnen de teams naadloos laat aansluiten.

Een mentor biedt medewerkers, structurele begeleiding en ondersteuning binnen de organisatie. Daarnaast is het monitoren van weerstand en eventuele stagnaties een belangrijk onderdeel van het mentorschap. Zo weet je wat er daadwerkelijk leeft binnen een organisatie en wat er nodig is.

Meer over Impact Mentor