Skip to main content

You are the biggest influence in your life.

Influence Master

In de opleiding Influence Master komen wetenschap en de praktijk in ultieme vorm samen. De unieke tools op het gebied van invloedrijke communicatie, leiderschap en gedragspsychologie  leren je om op een krachtige manier positieve invloed uit te oefenen. Je gaat de verbanden zien tussen het onbewust en bewust denken. Hier wordt een krachtige “innerlijke” psychologie gecreëerd. Door gedragspsychologie en natuurlijk leiderschap ultieme vorm te combineren kun je blijvende impact maken. Je kunt hierdoor krachtig anticiperen en je creëert hierdoor een krachtige voorsprong.

The secret of change is to focus your energy not on fighting the old, but on building the new.

Gedragspsychologie

Om positieve invloed op gedrag uit te kunnen oefenen dien je eerst te leren waar het gedrag vandaan komt. In deze opleiding leer je gedrag helder in kaart te brengen op 3 verschillende niveaus: individueel/persoonlijk, team en organisatie. Het toepassen van de juiste communicatie om een blijvende gedragsverandering te creëren. Je leert wat de effecten zijn van communicatie op bewust en onbewust gedrag.

Meer over gedragspsychologie

Natuurlijk leiderschap

Het gaat hier over jouw vermogen om anderen te betrekken bij het realiseren van doelen. Natuurlijk leiderschap gaat dan ook over wie jij van nature bent en hoe je daar mensen mee kunt bereiken. Het gaat voorbij aan het instrumentele. Je kunt de theorie pas impactvol toepassen wanneer je de kracht van de praktijk beleeft.

Meer over natuurlijk leiderschap

Invloedrijke strategieën

Je start met het ontwikkelen van een krachtige visie. Je doorgrondt de bestaande dynamiek en strategieën die er zijn binnen teams en de organisatie. Je brengt de (onbewuste) drijfveren en motivatoren  en hoe je deze kan positief kan beïnvloeden. Je bent in staat om motiverende feedback en feedforward te geven. Je zorgt voor nieuwe bevorderende strategieën die bijdragen aan het resultaat en het welzijn van de mens.

Meer over invloedrijke strategieën

Influence Master

Wat kun je verwachten?
Een mindblowing reis vol nieuwe indrukken. Een combinatie van een gedegen wetenschappelijke achtergrond en de daarbij behorende kennis en vaardigheden. Een krachtige verdieping als het gaat over het menselijk brein, communicatie en psychologie. De opleiding biedt veel ruimte om te werken aan persoonlijke & zakelijk praktijkgerichte cases.

Voor wie?
Voor professionals die passie en ambitie hebben voor de psychologie van de mens. Voor mensen die zich graag op een unieke manier willen onderscheiden en koploper willen zijn. Voor diegenen die graag blijvende impact willen maken en klaar zijn om boven zichzelf uit te stijgen.

Wat is de investering?
De opleiding neemt ongeveer 116 studie-uren in beslag en is verspreid over twaalf dagen binnen een tijdsbestek van een half jaar. De opleidingsdagen worden georganiseerd op de locatie de Ruwenberg, aangevuld met e-learning en een virtual classroom. De investering voor de opleiding bedraagt € 6.375, btw vrij. Inclusief lesmateriaal en inclusief € 525 arrangementskosten. Bij inschrijving voor de hele opleiding, in plaats van losse modules, ontvang je een korting van € 225.

Wat levert het op?
De afsluiting van de opleiding bestaat uit een theorietoets, praktijkgerichte cases, een eindopdracht en een presentatie. De opleiding is post-hbo geaccrediteerd bij het CPION en bij het succesvol afronden van deze opleiding ontvang je een officieel post-hbo diploma. Onze opleidingen dragen het BOW (Blik Op Werk) keurmerk en worden middels een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek met een 9,3 beoordeeld.

Agenda

Gedragspsychologie
Influence Master
26 november & 10 december 2022, 14 januari & 28 januari 2023 (za)
Natuurlijk leiderschap
Influence Master
11 februari, 25 februari, 11 maart & 25 maart 2023 (za)
Invloedrijke strategieën
Influence Master
22 april, 6 mei, 3 juni & 17 juni 2023 (za)

Student aan het woord

We vragen regelmatig aan studenten om hun ervaringen te delen over de trainingen en opleidingen die ze bij ons volgen. Dit is het verhaal van Erwin, die de opleiding Influence Master gevolgd heeft.

Aanmelden voor Influence Master

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps