You are the biggest influence in your life.

Influence Master

Business Communicatie Master

In de opleiding Influence Master komen wetenschap en de praktijk in ultieme vorm samen. De unieke tools op het gebied van invloedrijke communicatie, leiderschap en gedragspsychologie  leren je om op een krachtige manier positieve invloed uit te oefenen. Je gaat de verbanden zien tussen het onbewust en bewust denken. Hier wordt een krachtige “innerlijke” psychologie gecreëerd. Door gedragspsychologie en natuurlijk leiderschap ultieme vorm te combineren kun je blijvende impact maken. Je kunt hierdoor krachtig anticiperen en je creëert hierdoor een krachtige voorsprong.

The secret of change is to focus your energy not on fighting the old, but on building the new.

Gedragspsychologie

Om positieve invloed op gedrag uit te kunnen oefenen dien je eerst te leren waar het gedrag vandaan komt. In deze opleiding leer je gedrag helder in kaart te brengen op 3 verschillende niveaus: individueel/persoonlijk, team en organisatie. Het toepassen van de juiste communicatie om een blijvende gedragsverandering te creëren. Je leert wat de effecten zijn van communicatie op bewust en onbewust gedrag.

Meer over gedragspsychologie

Natuurlijk leiderschap

Het gaat hier over jouw vermogen om anderen te betrekken bij het realiseren van doelen. Natuurlijk leiderschap gaat dan ook over wie jij van nature bent en hoe je daar mensen mee kunt bereiken. Het gaat voorbij aan het instrumentele. Je kunt de theorie pas impactvol toepassen wanneer je de kracht van de praktijk beleeft.

Meer over natuurlijk leiderschap

Management en invloedrijke strategieën

Je start met het ontwikkelen van een krachtige visie. Je doorgrondt de bestaande dynamiek en strategieën die er zijn binnen teams en de organisatie. Je brengt de (onbewuste) drijfveren en motivatoren  en hoe je deze kan positief kan beïnvloeden. Je bent in staat om motiverende feedback en feedforward te geven. Je zorgt voor nieuwe bevorderende strategieën die bijdragen aan het resultaat en het welzijn van de mens.

Meer over invloedrijke strategieën

Influence Master

Business Communicatie Master

Wat kun je verwachten?
Een mindblowing reis vol nieuwe indrukken. Een combinatie van een gedegen wetenschappelijke achtergrond en de daarbij behorende kennis en vaardigheden. Een krachtige verdieping als het gaat over het menselijk brein, communicatie en psychologie. De opleiding biedt veel ruimte om te werken aan persoonlijke & zakelijk praktijkgerichte cases.

Voor wie?
Voor professionals die passie en ambitie hebben voor de psychologie van de mens. Voor mensen die zich graag op een unieke manier willen onderscheiden en koploper willen zijn. Voor diegenen die graag blijvende impact willen maken en klaar zijn om boven zichzelf uit te stijgen.

Post-hbo diploma
Deze officieel geaccrediteerde post-hbo opleiding bestaat uit drie modules van vier opleidingsdagen per module, persoonlijke coaching en een e-learning. Elke module is los te volgen en af te sluiten.

Voor het behalen van je officiële post-hbo opleiding is het nodig dat je alle modules binnen twee jaar doorloopt. Er volgen dan twee examendagen waarin je de opleiding officieel gaat afsluiten middels een theorie- en praktijkgedeelte en een eindpresentatie. De investering voor de examendagen bedraagt € 275,- inclusief dagarrangement.

Het is ook mogelijk om de losse modules te volgen. Je ontvangt dan een deelnamecertificaat van Sirius Academy.

Wat levert het op?
Een krachtige mindblowing studie van het menselijke gedrag. Wat zijn omgevingsinvloeden en hoe worden wij als mens geconditioneerd. Hoe kun je hier positieve invloed op uitoefenen is waar het om draait. Door natuurlijk leiderschap als onderdeel van jouw krachtige identiteit ben je een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. Je leert weerstanden te doorbreken en bent in staat conflictsituaties op een productieve manier op te lossen. Je krijgt met veel minder energie veel meer gedaan. Door de juiste strategieën in te zetten ga jij een positieve stroom op gang brengen die een blijvende transformatie creëert. Gedragspsychologie is een belangrijke pijler in ons bestaan. Daarmee komt dit ook in elke context terug of het nu gaat over je werk als professional, kinderen of relaties. Met de juiste kennis en tools ga je life changing effecten ervaren.

Kortom wat er ook op je pad komt jij bent in staat om hier positieve invloed op uit te oefenen.

Agenda

Natuurlijk leiderschap
Influence Master
1 maart, 15 maart, 5 april, 19 april 2024 (vr)
Gedragspsychologie
Influence Master
7 & 21 september, 12 & 26 oktober 2024 (za)
Invloedrijke strategieën
Influence Master
4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november 2024 (vr)

Student aan het woord

We vragen regelmatig aan studenten om hun ervaringen te delen over de trainingen en opleidingen die ze bij ons volgen. Dit is het verhaal van Erwin, die de opleiding Influence Master gevolgd heeft.

Aanmelden voor Influence Master

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ