Skip to main content

Let your talent flow and show them what you’ve got

Back to business

Hoe creëer je een Happy You Year waarin creatie en passie voorop staan. Hoe doe je dat als er zoveel dingen zijn waar je geen controle op hebt? Door de focus te verleggen naar waar je wel invloed op uit kunt oefenen. Daar dient je tijd en energie naar toe te gaan.

Ga je wachten totdat alles weer teruggaat naar het oude vertrouwde of ga je anticiperen i.p.v reageren? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bestaande of nieuwe business er helemaal klaar voor is? Hoe kun je snel en flexibel schakelen in deze hectische tijd? Er is één ding zeker in het leven en dat is dat alles aan verandering onderhevig is. Met Back to business nemen we je mee op  een reis vol mooie krachtige nieuwe mogelijkheden.

It’s time to take care of your own business.

Wat kun je verwachten?

Je kunt zakelijk niet excelleren als je geen krachtige unieke identiteit ontwikkelt. Daarvoor is het nodig dat je losbreekt van de geijkte methodes en de dertien in een dozijn technieken. Om te kunnen bouwen, is het nodig dat er een hele krachtige fundering ligt en dat begint bij je eigen identiteit.

Kortom: jij bent de sleutel tot succes. Weg met de aangeleerde trucjes en gaan voor oprecht contact en aansluiting. Hiervoor is het nodig dat je zicht krijgt op de psychologie en drijfveren van de mens. Vaak zijn mensen teveel bezig om zich aan te passen aan wat men denkt dat er verwacht wordt. Hierdoor mis je unieke mogelijkheden om met jouw talent en visie het grote verschil te maken.

Wat is je unieke kracht en hoe zet je dit op een bijzondere manier in de wereld? Hoe kun je dit impactvol omschrijven? Hoe kun je jezelf onderscheiden in de markt? Wat maakt hierbij het grote verschil? Je bent dan ook op zoek naar een verdiepingsslag in jouw carrière.

Om iets voor elkaar te kunnen krijgen binnen een organisatie zijn de elementen commitment, verbinden en inspireren van groot belang. Daar is passie, focus, doorzettingsvermogen en leiderschap voor nodig. Je wilt handelen vanuit jouw essentie en dat gaat veel verder dan alleen kennis en vaardigheden of methodieken. Passievol leiderschap is een reis en vergt moed en diepe zelfreflectie.

We beginnen op zaterdag 3 december om 9.30 uur en de dag eindigt om 17.00 uur. De investering bedraagt € 250, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Back to business
Themadag
3 december 2022 (za)

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Back to business

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Themadag: We nodigen je uit voor de themadag.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps