Skip to main content

Unlock yourself

Eerste Hulp Bij Ontwikkeling

Soms loop je vast als dingen anders gaan dan verwacht. Je hebt er veel energie in gestopt en je staat op het punt om op te geven. Dit is ook het punt waar je een groot verschil voor jezelf kunt maken. Dan is het nodig dat je een creatieve werkwijze kunt hanteren die bij jouw authentieke kracht past. Weg van alle bestaande en voorspelbare strategieën. Een unieke, authentieke en krachtige manier om van overleven naar leven te gaan.

We all have our personal key, now it’s time to use it.

Wat kun je verwachten?

Op deze dag ga je ervaren hoe jij op een positieve manier optimale invloed kunt uitoefenen op je leven. Waar zit je kracht? Waar dien je de focus op te leggen? Wat mag je laten gaan? De route voor Eerste Hulp Bij Ontwikkeling gaat je hier op een krachtige manier in ondersteunen. Met vernieuwde psychologie en communicatie durf jij jezelf voorop te stellen.

De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. De investering bedraagt € 250, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Eerste Hulp Bij Ontwikkeling
Themadag
13 augustus 2022 (za)

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Eerste Hulp Bij Ontwikkeling

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Themadag: We nodigen je uit voor de themadag.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps