Skip to main content

It’s time to take it back.

Reclaim yourself op Ibiza

Deze week is een ultiem moment om een diepere laag van je identiteit te ontdekken. Wat werkt wel en wat werkt niet in je leven? Hoe beïnvloedt dit je welzijn en geluk op dagelijkse basis? Welke talenten of gaven mogen onder het stof vandaan komen?

Give people the best of you, instead of what’s left of you

Radical selfcare

We leren je hoe je radical selfcare toepast in de praktijk. Hoe goed voor jezelf zorgen een vast onderdeel gaat zijn in je leven. Je gaat ontdekken waar je nu daadwerkelijk op leeg loopt en wat je uit balans haalt. Hoe zet je de klok gelijk met daar waar jij wil staan in het leven?

Waar heb je extra kennis en vaardigheden nodig om een life changing innerlijke kracht te ervaren? Natuurlijk kijken we ook naar welke voeding zowel mentaal als fysiek het grote verschil voor je gaat maken. Hoe kun je optimaal gebruik maken van spiritualiteit in jouw journey zonder dat het zweverig of vaag is?

Breakthrough

Een breakthrough is niet een eenmalig event. Het is een verdiepingsreis om een diepere laag van bewustzijn te creëren in wat onze gedachten en ons lichaam allemaal opslaan.

Veel mensen hebben wel gehoord wat de kracht van onze gedachten en ons brein is. Het lichaam heeft echter ook een eigen releasesysteem. Hierdoor kan het voelen alsof je lichaam het overneemt en je hier geen invloed op hebt. Waar je ook spanning of angst ervaart, deze week zorgt ervoor dat je het achter je kunt laten.

Relationship

Wat maakt dat je de juiste partner niet kunt vinden? Wellicht heb je een relatie en ben je op zoek naar een verdieping om samen naar een dieper level te gaan. Het ook kan ook zijn dat het even niet lekker loopt. Wat het ook is, je krijgt alle inzichten en vaardigheden die nodig zijn om jouw ultieme relatie te creëren.

Agenda

Reclaim yourself op Ibiza
Buitenland training
12 t/m 19 september 2022

Meld je aan voor Reclaim yourself op Ibiza

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps