Skip to main content

Ben je benieuwd waar jouw overtuigingen en gedragspatronen vandaan komen?

Relatie opstellingen

De financiële situatie van jouw gezin vroeger kan bepalen hoe jij met geld omgaat. Dat geldt ook voor hoe jij met emoties omgaat of hoe je in een relatie staat. Dit kunnen uitdagingen zijn waar je mee te maken krijgt in je leven.

We onderzoeken welke positie jij hebt in de dynamische opstelling van een familie, bedrijf of team. Zo kun je leren hoe je hier direct positieve invloed op uitoefenen. Dan ontstaat er een optimale balans in het geven en krijgen.

De zin van het leven schrijf je zelf.

Wat kun je verwachten?

Hoe komt het dat je reageert zoals je reageert? Wat maakt dat sommige dingen je extra boos of verdrietig maken? Wat is de rode draad in je leven, wat blijft er telkens terugkomen? Met systemisch werk nemen we je gezinssituatie en familie onder de loep.

Je wordt als mens gevormd door al je levenservaringen. De systemen waar je in opgroeit en waarmee je jezelf omgeeft in werk, vriendenkring, sport, hobby en familie hebben invloed op je gedrag en hoe je naar een situatie kijkt. Deze onbewuste gedragspatronen kunnen je in je kracht zetten en ze kunnen je ook uit je kracht halen.

Jouw rol in het geheel binnen deze relaties hebben ontzettend veel invloed, en dat is waar dit systemisch werk de kern kan filteren, dat waar het daadwerkelijk over gaat.

Een kind pikt intuïtief als snel op waar de disbalans zit in een familie. Een kind gaat dan onbewust ook proberen deze uit te balanceren. Zo ontstaat vaak jouw positie in je familie. Dit beïnvloedt de authenticiteit van je identiteit.

De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. De investering bedraagt € 175, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Relatie opstellingen
Themadag
20 augustus 2022 (za)

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Relatie opstellingen

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Themadag: We nodigen je uit voor de themadag.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps