You are one decision away from a life changing experience…

Praktijkopleidingen

Tijdens een praktijkopleiding leer je binnen een relatief korte tijd alles wat je moet weten om als professional te kunnen excelleren. De praktijkopleidingen zijn uitermate geschikt voor mensen die een officieel geaccrediteerd certificaat willen halen, zonder dat hiervoor een meerjarige erkende opleiding gevolgd hoeft te worden. Alle praktijkopleidingen van Sirius Academy zijn perfect afgestemd op het dagelijkse werk en functioneren binnen het vakgebied.

The only person you are destined to become, is the person you decide to be.

Voluit Vitaal

Een gezonde levensstijl creëren kan een grote uitdaging zijn. Het regelmatig bewegen past niet in je agenda en ook het diëten is van korte duur. Het is gewoonweg moeilijk vol te houden. Je levensstijl verander je niet van de ene op de andere dag. Toch kun je met kleine stappen een groot verschil maken. Het zijn juist deze stappen die een blijvende verandering in jouw levensstijl creëren. Daarbij is het belangrijk dat je voluit van het leven kunt genieten, heerlijk kunt eten zonder in te boeten op je vitaliteit.

Meer over Voluit Vitaal

Kracht van Taal

Je ontwikkelt een krachtige en invloedrijke communicatie. Daarbij krijg je (in)zicht in de communicatie van anderen waardoor je naadloos kunt aansluiten. Hierdoor kun je met minder energie veel meer bereiken. Je herkent de emoties die gekoppeld zijn aan gedrag en kunt op een positieve manier hierop invloed uitoefenen. Dat verlaagt de stresslevels en je gaat hier van reageren naar anticiperen. Op deze manier draag je bij aan het welzijn van jezelf en anderen. Je verhoogt daarmee niet alleen de kwaliteit van je relaties en je onderscheidende rol als professional; je gaat ook met een optimale energie en voldoening door het leven.

Meer over Kracht van Taal