A breakthrough is a moment in time when the impossible becomes possible

Burn-out en depressie

Overspanning, burn-out, bore-out of het missen van voldoening is helaas aan de orde van de dag. Vaak spreekt men dan van een emmer die overloopt. Er zijn simpelweg te veel taken, dingen die er dienen te gebeuren. Maar wat nou als het niet alleen hierom gaat?

Stel dat je overloopt, omdat je geen gaatje onder in de emmer meer hebt. Wacht even… het is toch belangrijk dat er geen gaatje onder in de emmer zit? Anders loopt al je energie weg! Dat zou top kunnen werken als het water elke keer schoon en vers is. Als het water namelijk geen stroming heeft, dan zul je zien dat het beetje bij beetje vervuilt en er daardoor allerlei ziektemakers in komen. Als er optimale stroming is, dan blijft het water schoon en hoef je de emmer ook niet meer te vullen, want dit gaat vanzelf.

Zo werkt het ook met ons mensensysteem. Hoe krachtig, talentvol we ook zijn en hoeveel doorzettingsvermogen we ook hebben, toch kunnen er verborgen stagnaties ontstaan die onze optimale stroom blokkeren. Het is daarom ook dat mensen verrast worden door een burn-out of een escalatie door overspanning. Ik hoor mensen vaak zeggen: “ik heb daar totaal geen last van”, totdat het moment helaas daar is. Dat kan ook niet anders, want ons fysieke systeem geeft deze signalen met een reden af. Gelukkig kunnen we hier zelf enorm veel positieve invloed op uitoefenen. Op deze manier kunnen we nog veel meer voor elkaar krijgen zonder dat onze mind en body worden overbelast. Dat maakt het leven ook meteen een heel stuk leuker.

In deze masterclass ga je op een unieke ontdekkingsreis. Vanuit de wetenschap nemen we je mee naar de voor ons onbewuste communicatie tussen lichaam en geest. Van daaruit ga je ervaren hoe jij zelf kunt communiceren met je onderbewuste om die antwoorden boven water te krijgen die vaak door overmatig denken en piekeren geblokkeerd worden. Dan gaan we nog een stapje verder: door jou toegang te geven tot jouw eigen gaatje in de emmer. Het wordt een ultieme ervaring om op een ander level in contact te zijn met jezelf.

You need chaos in your soul, to give birth to a dancing star.

Wat kun je deze middag verwachten?

 • Een “bijzondere” inkijk in jouw bewuste en onderbewuste processen;
 • Ontdekken welke invloed jouw onderbewuste heeft op je werk, relaties, gezondheid;
 • Puzzelstukjes die niet alleen op zijn plaats vallen, maar ook het grote verschil gaan maken in je dagelijks functioneren;
 • Je gaat jezelf verlossen van extra bagage die onbewust voor stagnatie heeft gezorgd;
 • Je verlost jezelf van de automatische modus van pleasen, het niet uitspreken, het niet begrenzen of niet goed voor jezelf zorgen;
 • We gaan van hard werken naar “hart”-netwerk.

Dit doen we door:

 • Te zorgen voor een unieke inkijk in onze breinwerking;
 • Een mooie balans te laten voelen tussen bewuste en onbewuste processen;
 • Unieke tools en vaardigheden aan te bieden om vanuit een optimaal welzijn te kunnen excelleren;
 • Je mee te nemen in krachtige transformatie- en integratieprocessen
 • Je te laten ervaren hoe je zelf positieve en impactvolle invloed kunt uitoefenen.

De investering bedraagt € 350,- btw vrij, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Burn-out en depressie
Masterclass
15 april 2024 (ma)
We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

Aanmelden voor Burn-out en depressie

 1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
 2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
 3. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
 • DD dash MM dash JJJJ