If it doesn’t challenge you, it won’t change you.

Challenge op Curaçao

Sirius Challenge is een avontuurlijke pittige en lifechanging tiendaagse outdoor training in Curaçao. Om zaken voor elkaar te krijgen is het nodig om invloed te kunnen uitoefenen vanuit eerlijkheid, integriteit, verantwoordelijkheid & authentiek leiderschap. Dit ga je doen vanuit je persoonlijke en natuurlijke talenten. Daar is een flinke dosis zelfkennis voor nodig.

Outside the comfort zone, is where the magic happens

Outdoor challenge

Sirius daagt je uit om het beste uit jezelf naar boven te halen. Deze pittige outdoor challenge laat je boven jezelf uitstijgen. Er wordt een beroep gedaan op je commitment, moed en doorzettingsvermogen om jezelf optimaal te leren kennen. Voor wie is deze training? Je hebt bijvoorbeeld de kennis, ervaring en vakkundigheid opgedaan die je bracht waar je nu bent en je wil opnieuw de balans opmaken. Het is tijd voor een next level. Je hebt moeite om je energie goed te doseren waardoor je continu leegloopt. Het kost nu te veel tijd en energie om met resultaat positief invloed uit te oefenen. Je kunt er de vinger niet precies opleggen en het lijkt wel of je continu in dezelfde cirkel ronddraait. Kortom: je bent op zoek naar een life changing Breakthrough. Middels een persoonlijke en/of zakelijke doelstelling brengen we jouw ontwikkelvraag in kaart om het gewenste resultaat te creëren.

Wat kun je verwachten?

Je vertrekt met een groep van maximaal twaalf personen onder begeleiding van een trainer naar Curaçao. Daar aangekomen zullen zich hier de andere trainers bijvoegen. Voor mensen met een medische beperking is er een arts voor medisch advies beschikbaar. Sirius denkt niet in beperkingen; Sirius denkt in mogelijkheden en in samenwerking met de arts kijkt men wat mogelijk en verantwoord is. Kortom wat wel en hoe wel? De training bestaat uit 10 intensieve dagen in het buitenland, waar nodig een voorzorgmiddag en een nazorgsessie. De trainingsdagen zijn op basis van vol pension.

De investering is € 5.700,-. Dat is inclusief vlucht, verblijf op basis van vol pension (exclusief consumpties), training en outdoor events.

Resultaten

 • Anticiperen i.p.v. reageren
 • Stressmanagement
 • Conflictmanagement
 • Flexibiliteit t.o.v. moeilijke omstandigheden
 • Authenticiteit & leiderschap
 • Teamprocessen & groepspsychologie
 • Communicatie & onderhandelingstechnieken
 • Innovatief en creatief
 • Gezondheid & welzijn
 • Persoonlijke breakthrough

Agenda

Challenge op Curaçao
Buitenland training
22 april t/m 1 mei 2024

Challenge op Curaçao

Sirius daagt je uit om het beste uit jezelf naar boven te halen. Deze pittige outdoor challenge laat je boven jezelf uitstijgen. Er wordt een beroep gedaan op je commitment, moed en doorzettingsvermogen om jezelf optimaal te leren kennen. Voor wie is deze training? Je hebt bijvoorbeeld de kennis, ervaring en vakkundigheid opgedaan die je bracht waar je nu bent en je wil opnieuw de balans opmaken. Het is tijd voor een next level. Je hebt moeite om je energie goed te doseren waardoor je continu leeg loopt. Het kost nu teveel tijd en energie om met resultaat positief invloed uit te oefenen. Je kunt er de vinger niet precies opleggen en het lijkt wel of je continu in dezelfde cirkel ronddraait.

Meld je aan voor Challenge op Curaçao

 1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
 2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
 3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
 4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
 • DD dash MM dash JJJJ