Skip to main content

Let your talent flow and show them what you’ve got

Voor jezelf werken

Hoe creëer je een Happy You Year waarin creatie, passie, voldoening en welzijn voorop staan? Hoe doe je dat als er zoveel dingen zijn waar je geen controle op hebt? Dit doe je door de focus te verleggen naar waar je wel invloed op uit kunt oefenen. Daar dient je tijd en energie naar toe te gaan. Dat vraagt ook om een eerlijke evaluatie van en voor jezelf.

Ga je wachten totdat alles weer teruggaat naar het oude vertrouwde of ga je anticiperen i.p.v reageren? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bestaande of nieuwe business er helemaal klaar voor is? Wellicht gaat het je niet om een eigen zaak maar gaat het over hoe jij jouw talent volledig tot zijn recht laat komen als professional. Hoe kun je snel en flexibel schakelen in deze hectische tijd? Er is één ding zeker in het leven en dat is dat alles aan verandering onderhevig is. Met de masterclass: “Voor jezelf werken” nemen we je mee op een reis vol mooie krachtige nieuwe en ongekende mogelijkheden. Van hard werken naar hart netwerken!

It’s time to take care of your own business.

Wat kun je verwachten?

Je kunt niet genieten van “je werken” als je geen krachtige unieke identiteit ontwikkelt. Daarvoor is het nodig dat je losbreekt van de geijkte methodes en de dertien in een dozijn technieken. Om te kunnen bouwen is het nodig dat er een hele krachtige fundering ligt en dat begint bij je eigen identiteit.

Kortom, jij bent de sleutel tot succes. Weg met de aangeleerde trucjes en gaan voor oprecht contact en aansluiting. Hiervoor is het nodig dat je zicht krijgt op de psychologie en drijfveren van de mens. Vaak zijn mensen te veel bezig om zich aan te passen aan wat men denkt dat er verwacht wordt. Hierdoor mis je unieke mogelijkheden om met jouw talent en visie het grote verschil te maken.

Wat is je unieke kracht en hoe zet je dit op een bijzondere manier in de wereld? Hoe kun je dit impactvol omschrijven? Hoe kun je jezelf onderscheiden in de markt? Wat maakt hierbij het grote verschil? Je bent dan ook op zoek naar een verdiepingsslag in jouw carrière. Om iets voor elkaar te kunnen krijgen binnen een organisatie zijn de elementen commitment, verbinden en inspireren van groot belang. Daar is passie, focus, ongekende vermogens en leiderschap voor nodig. Je wilt handelen vanuit jouw essentie en dat gaat veel verder dan alleen kennis en vaardigheden of methodieken. Passievol leiderschap is een reis en vergt moed en diepe zelfreflectie.

De investering bedraagt € 175, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Voor jezelf werken
Masterclass
23 januari 2023 (ma)

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Voor jezelf werken

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps