Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn

Coachen op het werk

Hoe creëer je een Happy You Year waarin creatie, passie, voldoening en welzijn voorop staan? Hoe doe je dat als er zoveel dingen zijn waar je geen controle op hebt? Dit doe je door de focus te verleggen naar waar je wel invloed op kunt uitoefenen. Daar dient je tijd en energie naar toe te gaan. Dat vraagt ook om een eerlijke evaluatie van jezelf en de ander.

Hoe kun jij jouw talent volledig tot zijn recht laat komen als professional? Hoe kun je snel en flexibel schakelen in deze hectische tijd? Er is één ding zeker in het leven en dat is dat alles aan verandering onderhevig is. Met de masterclass: “coachen op het werk” nemen we je mee op een reis vol mooie krachtige nieuwe en ongekende mogelijkheden. Van hard werken naar hart netwerken!

It’s time to take care of your own business.

Wat kun je verwachten?

Je kunt niet optimaal genieten van je professionele leven als je geen krachtige unieke identiteit ontwikkelt. Daarvoor is het nodig dat je losbreekt van de geijkte methodes en de dertien in een dozijn technieken. Om te kunnen bouwen is het nodig dat er een hele krachtige fundering ligt en dat begint bij je eigen identiteit. Alleen op deze manier kun je optimale waarde toevoegen voor de ander.

Kortom: jij bent de sleutel tot succes. Weg met de aangeleerde trucjes en gaan voor oprecht contact en aansluiting. Hiervoor is het nodig dat je zicht krijgt op de psychologie en drijfveren van de mens. Vaak zijn mensen te veel bezig om zich aan te passen aan wat men denkt dat er verwacht wordt. Hierdoor mis je unieke mogelijkheden om met jouw talent en visie het grote verschil te maken. Waar kun je jezelf doorontwikkelen en hoe herken je dit bij een ander? Hoe kun je dit impactvol omschrijven? Wat maakt hierbij het grote verschil?

Je bent dan ook op zoek naar een verdiepingsslag in jouw carrière. Om iets voor elkaar te kunnen krijgen binnen een organisatie zijn de elementen commitment, verbinden en inspireren van groot belang. Daar is passie, focus, ongekende vermogens en leiderschap voor nodig. Je wilt handelen vanuit jouw essentie en dat gaat veel verder dan alleen kennis en vaardigheden of methodieken. Passievol leiderschap is een reis en vergt moed en diepe zelfreflectie.

De investering bedraagt € 350,- btw vrij, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Coachen op het werk
Masterclass
18 maart 2024 (ma)
We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Coachen op het werk

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ