Met kleine stappen een groot verschil…

Voluit Vitaal

Een gezonde levensstijl creëren kan een grote uitdaging zijn. Het regelmatig bewegen past niet in je agenda en ook het diëten is van korte duur. Het is gewoonweg moeilijk vol te houden.

Je levensstijl verander je niet van de ene op de andere dag. Toch kun je met kleine stappen een groot verschil maken. Het zijn juist deze stappen die een blijvende verandering in jouw levensstijl creëren. Daarbij is het belangrijk dat je voluit van het leven kunt genieten, heerlijk kunt eten zonder in te boeten op je vitaliteit.

The mind and body are not separate. What affects one, affects the other.

Voedingsleer & beweging

Verschillende vormen van voedingsleer
Wat past bij jouw unieke systeem en zorgt ervoor dat je geen energie gaat lekken? Hoe werken de verschillende voedingsopnamesystemen en hoe kom je erachter wat het meest ideaal voor jou werkt? 

Anders bewegen
De sportschool is niet voor iedereen een fijne optie. We zorgen daarom voor een uitgebreid bewegingsaanbod voor in- en rondom het huis. Hoe kun je optimaal vet verbranden en doorbreek je het jojo-effect?

Psychologie & Communicatie

Psychologie
Hoe ontwikkel je een krachtige identiteit? Het doorbreken van oude patronen en gedrag begint met inzicht in de psychologie. Hoe komt het dat mensen reageren zoals ze reageren en welke emoties spelen hier een belangrijke rol in? Een module vol krachtige kennis, tools en vaardigheden om die beste “andere” versie van jezelf naar boven te halen.

Communicatie
De kracht van taal is waar het in deze module om draait. Het effect van je communicatie is meetbaar door de respons die je krijgt. Hier liggen jouw kansen om een verschil te maken in jouw leven en in dat van anderen. Door een heldere en neutrale vorm van communiceren blijf je uit de emotie en is het een ultieme vorm van stressmanagement. Hier krijgen situaties een andere betekenis en ontstaan er mogelijkheden.

Voldoening & Ontspanning

Voldoening
Waar haal jij voldoening uit? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Hier ga jij ontdekken wat jouw ultieme missie is in het leven. We leren je de kracht van ontspanning, ademhaling en oefeningen om spanning je lichaam te laten verlaten. Op deze manier kun jij optimaal invloed uitoefenen op je welzijn.

Ontspanning
Genezen is mooi en voorkomen kost minder energie. Hoe kun je op een optimale manier (zonder schuldgevoel) ontspannen? Je gaat op een innerlijke reis middels krachtige meditaties, ontdekt de kracht van ademhaling en ervaart middels ontspannende oefeningen hoe spanning je lichaam gaat verlaten.

Voluit Vitaal Practitioner

Wat kun je verwachten?
Een prachtige levensstijl ontdekkingsreis zodat je niet alleen klaar bent voor alles wat op je pad gaat komen, het is veel meer dan dat. Met vernieuwde kennis, vaardigheden en levensenergie kun je dat creëren waar je al zo lang naar verlangt.

Voor wie?
Voor mensen die zowel voor zichzelf als anderen waarde willen toevoegen met betrekking tot hun gezondheid en bijbehorende levensstijl. Voor professionals die passie en ambitie hebben voor het welzijn van de mens. Het maken van life changing impact is hier het sleutelwoord.

Wat is de investering?
Deze training bestaat uit tien dagen, waarvan vijf praktijkdagen, vijf virtual classroom en e-learning. Daarnaast krijg je toegang tot het Sirius Academy Platform en uitgebreide e-learning en virtual classroom omgeving. Hier vind je inspiratie, kennis en opdrachten om jouw gezondheid te optimaliseren.

De investering voor de opleiding Voluit Vitaal bedraagt € 1.333,- (btw vrij). Dit is inclusief (koffie/thee, water, fris, snacks, vers fruit en een luxe lunch).

Wat levert het op?
Een krachtige verbinding tussen body, mind & soul die het grote verschil gaat zijn in jouw levensstijl.

Agenda

Voluit Vitaal Practitioner
1 april, 22 april, 13 mei, 27 mei, 17 juni 2023
Voluit Vitaal Practitioner
1 juli, 2 september, 30 september, 28 oktober, 2 december 2023
Voluit Vitaal Practitioner
23 december 2023, 6 januari, 20 januari, 3 februari, 17 februari 2024

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Voluit Vitaal Practitioner

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ