Skip to main content

Insight is the capacity to see into a person or situation.

Insight Professional

Insight Professional is een persoonlijke ontdekkingsreis met veel praktijk en oefening, waarin je leert te communiceren vanuit wie je bent en wat je wilt bereiken. Je verkent onbetreden paden in je persoonlijkheid. Een goede communicatie is het halve werk. Het heeft veel meer effect als je ook in staat bent om jezelf en anderen te openen voor een andere zienswijze of meerdere mogelijkheden. Een dieper niveau van communicatie en psychologie, dat een positieve invloed heeft en doorwerkt in je persoonlijke en zakelijke leven.

The best way to predict the future is to create it.

Identiteit

Persoonlijke ontwikkeling begint bij een krachtige identiteit. Het gaat hier over het authentiek durven zijn en ernaar handelen. In een fantastische ontdekkingsreis op zoek gaan naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Oude patronen doorbreken en je ultieme keuzevrijheid creëren. Iedereen is anders. Wat past bij jou en waar voel jij je goed bij?

Meer over identiteit

Communicatie

Communicatie is de bezigheid waaraan wij gedurende de dag het meeste tijd besteden. Toch gebruiken we maar een klein gedeelte van de communicatiemogelijkheden die er zijn. Wat is de kracht en beïnvloeding van de verbale en non-verbale aspecten? Zowel zakelijk als privé worden jouw resultaten in je leven bepaald door hoe jij wat wanneer zegt.

Meer over communicatie

Stressmanagement

Stress is een lichamelijke reactie op een mogelijk gevaarlijke situatie: er worden stoffen aangemaakt die ons lichaam in staat stellen om aan de gevaarlijke situatie te ontkomen of om te vechten. Het geeft het overspannen gevoel, het gevoel teveel onder druk te staan. Stress heeft ook een enorme impact op ons lichaam. Een hoge bloedruk, sneller kloppen van het hart en de toename van het adrenalineniveau zijn slechts enkele symptomen. Het managen van stress is dan ook essentieel voor ons geluk en welzijn.

Meer over stressmanagement

Insight Professional

Wat kun je verwachten?
Een mindblowing journey, waarbij we starten met een coachingsgesprek om jouw persoonlijke ontwikkelvraag helder in kaart te brengen. In deze opleiding waarin persoonlijke coaching wordt gecombineerd met vaardigheden ga je van leren naar integreren naar transformeren, wat een blijvend effect heeft.

Voor wie?
Voor mensen die weten dat persoonlijke ontwikkeling begint bij een krachtige identiteit. Voor mensen die boven zichzelf willen uitstijgen en klaar zijn om zelf invloed te kunnen uitoefenen in hun leven.

Wat is de investering?
Deze officieel geaccrediteerde post-hbo opleiding bestaat uit drie modules van vier opleidingsdagen per module, persoonlijke coaching en een e-learning. Daarnaast zijn er nog twee examendagen waarin je de opleiding officieel gaat afsluiten middels een theorie- en praktijkgedeelte en een eindpresentatie. De totale investering voor de opleiding is € 5.975, btw vrij. Inclusief lesmateriaal en inclusief € 525 arrangementskosten. Bij inschrijving voor de hele opleiding, in plaats van losse modules, ontvang je een korting van € 175.

Wat levert het op?
Het is ook mogelijk om de losse modules te volgen. Je ontvangt dan een deelnamecertificaat van Sirius Academy.

Agenda

Communicatie
Insight Professional
30 maart (wo), 15 april (vr), 27 april (wo) & 13 mei 2022 (vr)
Stressmanagement
Insight Professional
27 mei, 10 juni, 24 juni (vr) & 25 juni 2022 (za)
Identiteit
Insight Professional
7 oktober, 21 oktober, 25 november & 9 december 2022 (vr)
Communicatie
Insight Professional
6 januari, 20 januari, 3 februari & 17 februari 2023 (vr)
Stressmanagement
Insight Professional
3 maart, 17 maart, 31 maart & 14 april 2023 (vr)

Student aan het woord

We vragen regelmatig aan studenten om hun ervaringen te delen over de trainingen en opleidingen die ze bij ons volgen. Dit is het verhaal van Chris, die de opleiding Insight Professional gevolgd heeft.

Aanmelden voor Insight Professional

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

Sirius Academy
Bisschop Rijthoviusdreef 7A
5561 TD Riethoven
info@siriusacademy.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Opleidingslocatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps