Insight is the capacity to see into a person or situation.

Insight Professional

Business Communicatie Professional

Insight Professional is een persoonlijke ontdekkingsreis met veel praktijk en oefening, waarin je leert te communiceren vanuit wie je bent en wat je wilt bereiken. Je verkent onbetreden paden in je persoonlijkheid. Een goede communicatie is het halve werk. Het heeft veel meer effect als je ook in staat bent om jezelf en anderen te openen voor een andere zienswijze of meerdere mogelijkheden. Een dieper niveau van communicatie en psychologie, dat een positieve invloed heeft en doorwerkt in je persoonlijke en zakelijke leven.

The best way to predict the future is to create it.

Identiteit

Persoonlijke ontwikkeling begint bij een krachtige identiteit. Het gaat hier over het authentiek durven zijn en ernaar handelen. In een fantastische ontdekkingsreis op zoek gaan naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Oude patronen doorbreken en je ultieme keuzevrijheid creëren. Iedereen is anders. Wat past bij jou en waar voel jij je goed bij?

Meer over identiteit

Communicatie

Communicatie is de bezigheid waaraan wij gedurende de dag het meeste tijd besteden. Toch gebruiken we maar een klein gedeelte van de communicatiemogelijkheden die er zijn. Wat is de kracht en beïnvloeding van de verbale en non-verbale aspecten? Zowel zakelijk als privé worden jouw resultaten in je leven bepaald door hoe jij wat wanneer zegt.

Meer over communicatie

Stressmanagement

Stress is een lichamelijke reactie op een mogelijk gevaarlijke situatie: er worden stoffen aangemaakt die ons lichaam in staat stellen om aan de gevaarlijke situatie te ontkomen of om te vechten. Het geeft het overspannen gevoel, het gevoel teveel onder druk te staan. Stress heeft ook een enorme impact op ons lichaam. Een hoge bloedruk, sneller kloppen van het hart en de toename van het adrenalineniveau zijn slechts enkele symptomen. Het managen van stress is dan ook essentieel voor ons geluk en welzijn.

Meer over stressmanagement

Insight Professional

Business Communicatie Professional

Wat kun je verwachten?
Een mindblowing journey, waarbij we starten met een coachingsgesprek om jouw persoonlijke ontwikkelvraag helder in kaart te brengen. In deze opleiding waarin persoonlijke coaching wordt gecombineerd met vaardigheden ga je van leren naar integreren naar transformeren, wat een blijvend effect heeft.

Voor wie?
Burn-out, Bore-out, Overspanning het is aan de orde van de dag. Hoe zorg je ervoor dat je deze signalen tijdig bij jezelf en anderen oppikt. Het leren grenzen aangeven en begrenzen is daarbij essentieel. Een combinatie van een unieke identiteit gecombineerd met krachtige communicatie en sterk staaltje stressmanagement. De kunst van het positief invloed uitoefenen is wat het grote verschil maakt.

Op deze manier zorg je voor een optimaal welzijn wat weer bijdraagt aan jouw persoonlijke creaties. Om te kunnen excelleren dien je zorg te dragen voor een optimaal welzijn. Herkennen waar je voldoening uit haalt of waar je leegloopt. Vanuit overleven naar voluit leven is waar het hier om draait.

Post-hbo diploma
Deze officieel geaccrediteerde post-hbo opleiding bestaat uit drie modules van vier opleidingsdagen per module, persoonlijke coaching en een e-learning. Elke module is los te volgen en af te sluiten.

Voor het behalen van je officiële Post-hbo opleiding is het nodig dat je alle modules binnen 2 jaar doorloopt. Er volgen dan twee examendagen waarin je de opleiding officieel gaat afsluiten middels een theorie- en praktijkgedeelte en een eindpresentatie. De investering voor het examen bedraagt € 275,- inclusief dag arrangement.

Wat levert het op?
Een krachtige persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast ga jij jezelf enorm onderscheiden door middel van jouw communicatie en de daarbij behorende psychologie. Je krijgt inzicht in het denken, doen en handelen van mensen en kunt daardoor naadloos aansluiten op de behoeften. De tijd van miscommunicatie is voorbij. Tevens weet jij als geen ander hoe je stresslevels op een gezonde manier kunt managen. Daarmee ben je dan ook een enorm stabiele factor voor jezelf en je omgeving.

Met een krachtige identiteit ga je van doen naar zijn.

Agenda

Identiteit
Insight Professional
26 april, 10 mei, 24 mei en 14 juni 2024 (vr)
Communicatie
Insight Professional
23 augustus, 6 september, 20 september en 11 oktober 2024 (vr)
Stressmanagement
Insight Professional
25 oktober, 8 november, 22 november en 6 december 2024 (vr)

Student aan het woord

We vragen regelmatig aan studenten om hun ervaringen te delen over de trainingen en opleidingen die ze bij ons volgen. Dit is het verhaal van Chris, die de opleiding Insight Professional gevolgd heeft.

Aanmelden voor Insight Professional

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ