Communication beyond words

Communicatie

Communicatie is de bezigheid waaraan wij gedurende de dag het meeste tijd besteden. Toch gebruiken we maar een klein gedeelte van de communicatiemogelijkheden die er zijn. Wat is de kracht en beïnvloeding van de verbale en non-verbale aspecten? Zowel zakelijk als privé worden jouw resultaten in je leven bepaald door hoe jij wat wanneer zegt.

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.

Wat kun je verwachten?

Het effect van je communicatie is meetbaar door de respons die je krijgt. Hoe creëer je een ultieme communicatie connectie? Hier liggen jouw grootste kansen om positief invloed uit te oefenen en het verschil te zijn wat het grote verschil maakt.

De investering voor de module Communicatie bedraagt € 1.545,- (btw vrij). Dit is inclusief (koffie/thee, water, fris, snacks, vers fruit en een luxe lunch).

Agenda

Communicatie
Insight Professional
23 augustus, 6 september, 20 september en 11 oktober 2024 (vr)

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Communicatie

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ