Create your true identity

Identiteit

Persoonlijke ontwikkeling begint bij een krachtige identiteit. Het gaat hier over het authentiek durven zijn en ernaar handelen. In een fantastische ontdekkingsreis op zoek gaan naar jouw drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Oude patronen doorbreken en je ultieme keuzevrijheid creëren. Iedereen is anders. Wat past bij jou en waar voel jij je goed bij?

The only person you are destined to become, is the person you decide to be.

Wat kun je verwachten?

Hoe kun je signalen herkennen van negatieve gedachten die stress veroorzaken en die je uit balans halen? Hoe zorg je voor een optimale energiebalans? Wat is ervoor nodig om met zelfvertrouwen en zelfrespect door het leven te gaan?

Hoe kun je met minder energie meer bereiken? Hoe kun je omgaan met stressmomenten en hoge druk? Welke ballen dien je in de lucht te houden en hoe ga je dit op een goede manier doen, zonder in te boeten op je welzijn?

De investering voor de module Identiteit bedraagt € 1.545,- (btw vrij). Dit is inclusief (koffie/thee, water, fris, snacks, vers fruit en een luxe lunch).

Agenda

Identiteit
Insight Professional
26 april, 10 mei, 24 mei en 14 juni 2024 (vr)

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Identiteit

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ