Leadership is the capacity to translate vision into reality

Natuurlijk leiderschap

Het gaat hier over jouw vermogen om anderen te betrekken bij het realiseren van doelen. Natuurlijk leiderschap gaat dan ook over wie jij van nature bent en hoe je daar mensen mee kunt bereiken. Het gaat voorbij aan het instrumentele. Je kunt de theorie pas impactvol toepassen wanneer je de kracht van de praktijk beleeft.

The key to successful leadership is influence, not authority.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk leiderschap bestaat uit de eerste plaats uit een krachtige authenticiteit. Mensen luisteren niet alleen naar wat je zegt, ze nemen je hele gedrag waar. Walk your talk, is waar het hier om draait. Respect is een logisch gevolg van natuurlijk leiderschap. Een goede leider neemt verantwoordelijkheid en beschikt over een grote mate van zelfreflectie waardoor de ontwikkeling en groei blijft stromen. Je bent dan ook in staat om ook zelf duidelijke grenzen aan te geven zodat je niet de problemen van anderen gaat oplossen.

Je creëert een situatie waarin mensen zelf gestimuleerd worden hun eigen oplossingen te denken. Zo ontstaat een optimale persoonlijke groei. Je leert met de kracht van taal en psychologie optimaal invloed uit te oefenen op de verschillende meningen en overtuigingen van anderen. Je bent in staat om oude pijn te transformeren en met een heldere visie mensen mee te nemen naar de mogelijkheden. Mensen voelen zich op deze manier gehoord en gezien en hebben niet het gevoel water bij de wijn te moeten doen. Zo ervaren mensen zelf voldoening en daarbij ook de interne motivatie. Dit is het recept voor succes, een optimaal welzijn en prettige sfeer binnen een organisatie.

De investering voor de module Natuurlijk leiderschap bedraagt € 2.450,- (btw vrij). Dit is inclusief (koffie/thee, water, fris, snacks, vers fruit en een luxe lunch).

Agenda

Natuurlijk leiderschap
Influence Master
1 maart, 15 maart, 5 april, 19 april 2024

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Natuurlijk leiderschap

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ