"You can’t go back and change the beginning. But you can start where you are right now and change the ending."

Van feedback naar feedforward

Een eerlijke, open en directe communicatie is een belangrijk onderdeel met betrekking tot de groei en ontwikkeling van een organisatie. Het is dan ook belangrijk om op een effectieve manier feedback en feedforward te geven. Hoe kun je een invloedrijke communicatie inzetten om op een positieve manier invloed uit te oefenen zodat je met minder energie meer gaat bereiken? Je kunt in dit proces immers op de nodige weerstand stuiten en niet iedereen durft zich eerlijk uit te spreken. Het ervaren of hebben van weerstand wordt vaak onder één noemer geplaatst. Het is ook om die reden dat mensen er vaak niet doorheen of ervan af kunnen komen.

We all have our personal key, now it’s time to use it.

Wat kun je verwachten?

In deze training leer je de verschillende vormen van weerstand en hoe je dit op een effectieve manier kunt ombuigen. Je bent in staat om belemmeringen op mentaal, emotioneel, gedrags- en omgevingsniveau helder in kaart te brengen. Je leert leiding te nemen en te houden, zodat je op een rustige en efficiënte wijze de boodschap kunt overbrengen zonder weerstand op te roepen. Je komt krachtig in je schoenen te staan en weet hoe je met uitdagende situaties omgaat. Je leert ook de kracht van jouw non-verbale communicatie en lichaamshouding. Je weet op een professionele wijze om te gaan met de weerstand van anderen en de eigen emoties die je op zo’n moment ervaart.

Je bent dan ook in staat om de (onbewuste) drijfveren van mensen in kaart te brengen en hoe je deze op een positieve manier kunt beïnvloeden. Je bent in staat om motiverende feedback en feedforward te geven. Je zorgt voor bevorderende strategieën die bijdragen aan het resultaat en het welzijn van de mens.

De investering bedraagt € 350,- btw vrij, inclusief een luxe lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks.

Agenda

Van feedback naar feedforward
Masterclass
5 februari 2024 (ma)
We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Van feedback naar feedforward

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  3. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ