Live your life to the fullest.

Van Overload naar Reload op Curaçao

In een wereld die momenteel het uiterste vraagt als het gaat over flexibiliteit, incasserings- en aanpassingsvermogen is “me- time” een must. De afgelopen drie jaren hebben we aan de ontwikkeling van een nieuwe ontdekkingsreis gewerkt, geleerd, gestudeerd en nu is dan ook het moment om deze bijzondere reis te gaan lanceren.

The magic of life is... create balance, feed your soul, fuel your body, expand your mind, strengthen yourself

Een krachtige verbinding

Waar kun je voor jezelf het verschil maken in je totale welzijn? Welke rol speelt je persoonlijke psychologie hierbij? Wat heb je fysiek nodig om een optimale gezondheid te ervaren? Wat is je daadwerkelijke levensdoel in je leven en hoe kom je hierachter? Kortom: wat heb je nu nodig voor jouw dieptetransformatie & creatie zodat je met voldoening in het leven staat?

Een krachtige verbinding tussen body, mind en soul creëert niet alleen een ultiem geluksgevoel; het geeft je ook de brandstof om krachtig door het leven te gaan. Hier vallen de afzonderlijke puzzelstukjes op hun plek. De investering is € 5.500,-. Dat is inclusief vlucht, verblijf op basis van volpension (exclusief consumpties), training en outdoor events (exclusief introductie persluchtduiken).

Omdat je het waard bent

Het wordt een verdiepingsreis beyond words… een reis waarin je een magisch en diep level van spiritualiteit gaat ervaren. Naast een ultieme ervaring met dolfijnen en schildpadden hebben we een aantal bijzondere gasttrainers en andere onvergetelijke momenten en belevingen geselecteerd.

Natuurlijk zijn er volop heerlijke relaxmomenten. Deze ga je ervaren op onze fantastische locatie waar we heerlijk op onszelf zijn. Een adembenemend strand en bijzondere omgeving waar je volledig tot jezelf kunt komen, maken het de droom die uitkomt.

Voor de mensen die hele hoge verwachtingen van ons hebben, wij gaan die voor jullie overstijgen. Omdat je het waard bent!

Agenda

Van Overload naar Reload op Curaçao
Buitenland training
18 t/m 27 november 2024

Meld je aan voor Van Overload naar Reload op Curaçao

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ